Empresa-de-reformes-llerida,reformes-Lleida,cuines-lleida,banys-lleida,cocinas-lerida,baños-lerida,rehabilitaciones-lerida,muebles-lerida,interiorista-lerida, interiorista econòmic Lleida,reforma-pis-Lleida,empresa-de- reformas-barcelona-com,reformes-pis,reformes-low-cost.com,mobles-de- cuina,reformes-girona,buscar-empresas-reformas,reformas interiores,Reformes Interiorisme- Empresa de reformas integrales Barcelona. Como realizar una reforma integral Barcelona. FCB. Triplete reformes. las reformes de los campiones. Para realitzar una reforma de baño, canvia tu cocina.

.Reformas integrales baños barcelona-Reformas -REFORMAS-CUINA-BANYS-INTEGRALS-BARCELONA REFORMAS PARA TODOS superreformas en barcelona.Los mejores preciós de la reformes.LOS REYES D E LA REFORMA

Malagrida HD

Diputació 152

08011 BCN

malagrida_hd@Yahoo.es
www.malagridahd.com

Tel:     933 026 394       

Mòbil:  647 860 073 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

Para realitzar una reforma integral, Barcelona es contactar con empresa de reformas integrales, o Profesionales de la reforma

Què oferim ?

MALAGRIDA Habitat Design ofereix un servei integral:des del disseny de plànols fins a la coordinació dels industrials i la gestió dels permisos d'obra.

A MALAGRIDA HD el seu interlocutor serà el professional responsable de tot el projecte: portarà a terme tota la planificació i execució. Preocupis només d'allò important i controli les seves obres via web a través de fotografies de tot el procès.

Un servei de qualitat i confiança; disseny eficaç i assessorament personalitzat.

Som flexibles i oferim solucions exclusives i particulars; ens adaptem a les necessitats dels nostres clients i els escoltem fins a entendre la concepció de renovació del seu espai.

Estem orientats a facilitar tot allò necessari per tal que la reforma de la seva llar, comunitat de veïns o local comercial, adquireixi un valor afegit amb el mínim cost econòmic i personal per a vostè.

Assessorem i acompanyem al nostre client en la presa de decisions, per a facilitar que la seva reforma pis, Reforma cuina, Reforma bany o Reforma botiga, oficina, mínim esforç per la seva banda.

En MALAGRIDA HD oferim serveis en reformes parcials o integrals i obres en qualsevol espai:

 

- Interiors: reforma integral de la llar/local; reforma específica en cuines, banys, restaurants, portes, etc. - Exteriors: jardins, terrasses, patis.

 

- Comunitats de veïns: instal·lació d'ascensors, renovació del vestíbul, adaptació dels accessos per a persones amb mobilitat reduïda, etc.

 

- Locals comercials: Reformes de botiga, Reformes oficina, Reformes restaurant, etc.

 

Oferim posar a la seva disposició als millors professionals (paletes, lampistes, pintors, Fustes ...) per a cada projecte, i els organitzem com un equip per a realitzar en conjunt les reformes a mida de cada client i projecte.