Empresa-de-reformes-llerida,reformes-Lleida,cuines-lleida,banys-lleida,cocinas-lerida,baños-lerida,rehabilitaciones-lerida,muebles-lerida,interiorista-lerida, interiorista econòmic Lleida,reforma-pis-Lleida,empresa-de- reformas-barcelona-com,reformes-pis,reformes-low-cost.com,mobles-de- cuina,reformes-girona,buscar-empresas-reformas,reformas interiores,Reformes Interiorisme- Empresa de reformas integrales Barcelona. Como realizar una reforma integral Barcelona. FCB. Triplete reformes. las reformes de los campiones. Para realitzar una reforma de baño, canvia tu cocina.

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.Reformas integrales baños barcelona-Reformas -REFORMAS-CUINA-BANYS-INTEGRALS-BARCELONA REFORMAS PARA TODOS superreformas en barcelona.Los mejores preciós de la reformes.LOS REYES D E LA REFORMA

Malagrida HD

Diputació 152

08011 BCN

malagrida_hd@Yahoo.es
www.malagridahd.com

www.malagridahdprojects.com

Tel:     933 026 394       

Mòbil:     647 860 073 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

Para realitzar una reforma integral, Barcelona es contactar con empresa de reformas integrales, o Profesionales de la reforma

Què oferim ?

MALAGRIDA Habitat Design ofereix un servei integral:des del disseny de plànols fins a la coordinació dels industrials i la gestió dels permisos d'obra.

A MALAGRIDA HD el seu interlocutor serà el professional responsable de tot el projecte: portarà a terme tota la planificació i execució. Preocupis només d'allò important i controli les seves obres via web a través de fotografies de tot el procès.

Un servei de qualitat i confiança; disseny eficaç i assessorament personalitzat.

Som flexibles i oferim solucions exclusives i particulars; ens adaptem a les necessitats dels nostres clients i els escoltem fins a entendre la concepció de renovació del seu espai.

Estem orientats a facilitar tot allò necessari per tal que la reforma de la seva llar, comunitat de veïns o local comercial, adquireixi un valor afegit amb el mínim cost econòmic i personal per a vostè.

Assessorem i acompanyem al nostre client en la presa de decisions, per a facilitar que la seva reforma pis, Reforma cuina, Reforma bany o Reforma botiga, oficina, mínim esforç per la seva banda.

En MALAGRIDA HD oferim serveis en reformes parcials o integrals i obres en qualsevol espai:

 

- Interiors: reforma integral de la llar/local; reforma específica en cuines, banys, restaurants, portes, etc. - Exteriors: jardins, terrasses, patis.

 

- Comunitats de veïns: instal·lació d'ascensors, renovació del vestíbul, adaptació dels accessos per a persones amb mobilitat reduïda, etc.

 

- Locals comercials: Reformes de botiga, Reformes oficina, Reformes restaurant, etc.

 

Oferim posar a la seva disposició als millors professionals (paletes, lampistes, pintors, Fustes ...) per a cada projecte, i els organitzem com un equip per a realitzar en conjunt les reformes a mida de cada client i projecte.