MALAGRIDA reformes ofereix un servei integral:des del disseny de plànols fins a la coordinació dels industrials i la gestió dels permisos d'obra.

 

A MALAGRIDA reformes el seu interlocutor serà el professional responsable de tot el projecte: portarà a terme tota la planificació i execució. Preocupis només d'allò important i controli les seves obres via web a través de fotografies de tot el procès.

Un servei de qualitat i confiança; disseny eficaç i assessorament personalitzat.

Som flexibles i oferim solucions exclusives i particulars; ens adaptem a les necessitats dels nostres clients i els escoltem fins a entendre la concepció de renovació del seu espai.

Estem orientats a facilitar tot allò necessari per tal que la reforma de la seva llar, comunitat de veïns o local comercial, adquireixi un valor afegit amb el mínim cost econòmic i personal per a vostè.

Assessorem i acompanyem al nostre client en la presa de decisions, per a facilitar que la seva reforma pis, Reforma cuina, Reforma bany o Reforma botiga, oficina, mínim esforç per la seva banda.

En MALAGRIDA reformes  oferim serveis en reformes parcials o integrals i obres en qualsevol espai:

 

- HABITATGES: reforma integral de la llar; reforma específica en cuines, refoma de banys, etc...

 

- RESTAURACIÓ: Especialistes en rehabilitació en l'ambit de la restauració, cuines industrials, Restauració de cafeteries i restauració de bars, etc.

 

- COMEÇ: Reformes de botiga, Reformes oficina, Reformes restaurant, etc.

 

Comptem amb la col·laboració d'empreses de la nostra confiança, amb la que fa temps que treballem junts, paletes, lampistes, pintors, electricistes, tècnics de climatització, fusters... Tots ells professionals experimentats en les seves respectives especialitats.

 

 

OBRASREFORMASBARELONA

Malagrida Reformes

 

BARCELONA: Diputació núm. 152, 08011, BCN

 

LES BORGES BLANQUES: Canigó núm. 4, 25400, Lleida

 

malagridainteriorisme@gmail.com
www.reformesmalagrida.com

Tel:     973 183 090       

Mòbil:  647 860 073 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.