Empresa-de-reformes-llerida,reformes-Lleida,cuines-lleida,banys-lleida,cocinas-lerida,baños-lerida,rehabilitaciones-lerida,muebles-lerida,interiorista-lerida, interiorista econòmic Lleida,reforma-pis-Lleida,empresa-de- reformas-barcelona-com,reformes-pis,reformes-low-cost.com,mobles-de- cuina,reformes-girona,buscar-empresas-reformas,reformas interiores,Reformes Interiorisme- Empresa de reformas integrales Barcelona. Como realizar una reforma integral Barcelona. FCB. Triplete reformes. las reformes de los campiones. Para realitzar una reforma de baño, canvia tu cocina.

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.Reformas integrales baños barcelona-Reformas -REFORMAS-CUINA-BANYS-INTEGRALS-BARCELONA REFORMAS PARA TODOS superreformas en barcelona.Los mejores preciós de la reformes.LOS REYES D E LA REFORMA

Malagrida HD

Diputació 152

08011 BCN

malagrida_hd@Yahoo.es
www.malagridahd.com

www.malagridahdprojects.com

Tel:     933 026 394       

Mòbil:     647 860 073 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

Para realitzar una reforma integral, Barcelona es contactar con empresa de reformas integrales, o Profesionales de la reforma

A qui ens dirigim

A qualsevol particular, empresa o comunitat de veïns que vulgui fer obres o reformes a Barcelona i Àrea Metropolitana i no vulgui tenir mals de cap a l'intentar coordinar un equip de diferents industrials, sense que això suposi un sobrecost, ja que al treballar amb diversos proveïdors assolim per a la seva obra o reforma els millors preus, estalvi que permet cobrir en molts casos els nostres honoraris.

Oferim un tracte personalitzat per a establir una relació de confiança i ajudem a renovar la seva llar sense preocupacions.

FASES:

1-   Contacti amb nosaltres via email malagrida_hd@yahoo.com- o trucant al 647860073 i concertarem una primera visita per tal que ens expliqui el seu projecte d'obra o reforma.

 

2-   Li presentarem un projecte bàsic que inclou: planells preliminars i diverses opcions pressupuestàries així com timing –durada prevista de temps d'execució de l'obra-.

 

3-   Una vegada realizats els canvis que necessiti, ens dona la seva aprovació al projecte bàsic, i realitzem planells en 3D; si vosté tambié vol assessorament a nivel de decoració (elecció de complements, cortinatge, roba de la llar, etc.), l'aconsellarem.

 

4-   Començarem les obres oferint el seguiment complet de tots els equip involucrats -paleteria, pladur, etc.-. 

 

5-   Li entregarem el projecte de reforma finalizat en el compromis d'execució, dins del plaç acordat. 

 

Estem orientats al client, a vostè. Resolem dubtes sobre la reforma i tot allò relacionat amb l'obra, fins a les seves necessitats de decoració; ajudem amb la nostra experiència per a prendre les millors decisions. Adaptem el pressupost a les seves necessitats (per exemple, si vol reformar una cuina, busquem els materials i reformem just el necessari perquè quedi perfecte, sense sortir de la disposició econòmica).