A qui ens dirigim

 A qualsevol particular, empresa o comunitat de veïns que vulgui fer obres o reformes a Barcelona i Àrea Metropolitana i no vulgui tenir mals de cap en intentar coordinar un equip de diferents industrials, sense que això suposi un sobrecost, ja que en treballar amb diversos proveïdors assolim per a la seva obra o reforma els millors preus, estalvi que permet cobrir en molts casos els nostres honoraris.

Oferim un tracte personalitzat per a establir una relació de confiança i ajudem a renovar la seva llar sense preocupacions.

Estem orientats al client, a vostè. Resolem dubtes sobre la reforma i tot allò que relaciona amb l'obra, fins a les seves necessitats de decoració; ajudem amb la nostra experiència per a prendre les millors decisions. Adaptem el pressupost a les seves necessitats (per exemple, si vol reformar una cuina, busquem els materials i reformem just el necessari perquè quedi perfecte, sense sortir de la disposició econòmica). 

 

Com treballem

1-   Contacti amb nosaltres via email malagridainteriorisme@gmail.com o trucant al 647 860 073 i concertarem una primera visita per tal que ens expliqui el seu projecte d'obra o reforma.

2-   Li presentarem un projecte bàsic que inclou: planells preliminars i diverses opcions pressupuestàries així com timing –durada prevista de temps d'execució de l'obra-.

3-   Una vegada realizats els canvis que necessiti, ens dona la seva aprovació al projecte bàsic, i realitzem planells en 3D; si vosté tambié vol assessorament a nivel de decoració (elecció de complements, cortinatge, roba de la llar, etc.), l'aconsellarem.

 

4-   Començarem les obres oferint el seguiment complet de tots els equip involucrats -paleteria, pladur, etc.-. 

5-   Li entregarem el projecte de reforma finalizat en el compromis d'execució, dins del plaç acordat. 

 

OBRASREFORMASBARELONA

Malagrida Reformes

 

BARCELONA: Diputació núm. 152, 08011, BCN

 

LES BORGES BLANQUES: Canigó núm. 4, 25400, Lleida

 

malagridainteriorisme@gmail.com
www.reformesmalagrida.com

Tel:     973 183 090       

Mòbil:  647 860 073 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.