Malagrida Interiorisme

 

BARCELONA: Diputació núm. 152, 08011, BCN

 

LES BORGES BLANQUES: Canigó núm. 4, 25400, Lleida

 

malagridainteriorisme@gmail.com
www.malagridahd.com

Tel:     973 183 090       

Mòbil:  647 860 073 

 

 

 

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.

Empresa-de-reformes-llerida,reformes-Lleida,cuines-lleida,banys-lleida,cocinas-lerida,baños-lerida,rehabilitaciones-lerida,muebles-lerida,interiorista-lerida, interiorista econòmic Lleida,reforma-pis-Lleida,empresa-de- reformas-barcelona-com,reformes-pis,reformes-low-cost.com,mobles-de- cuina,reformes-girona,buscar-empresas-reformas,reformas interiores,Reformes Interiorisme- Empresa de reformas integrales Barcelona. Como realizar una reforma integral Barcelona. FCB. Triplete reformes. las reformes de los campiones. Para realitzar una reforma de baño, canvia tu cocina.

.Reformas integrales baños barcelona-Reformas -REFORMAS-CUINA-BANYS-INTEGRALS-BARCELONA REFORMAS PARA TODOS superreformas en barcelona.Los mejores preciós de la reformes.LOS REYES D E LA REFORMA

Para realitzar una reforma integral, Barcelona es contactar con empresa de reformas integrales, o Profesionales de la reforma

A qui ens dirigim

A qualsevol particular, empresa o comunitat de veïns que vulgui fer obres o reformes a Barcelona i Àrea Metropolitana i no vulgui tenir mals de cap a l'intentar coordinar un equip de diferents industrials, sense que això suposi un sobrecost, ja que al treballar amb diversos proveïdors assolim per a la seva obra o reforma els millors preus, estalvi que permet cobrir en molts casos els nostres honoraris.

Oferim un tracte personalitzat per a establir una relació de confiança i ajudem a renovar la seva llar sense preocupacions.

FASES:

1-   Contacti amb nosaltres via email malagridainteriorisme@gmail.com o trucant al 647860073 i concertarem una primera visita per tal que ens expliqui el seu projecte d'obra o reforma.

 

2-   Li presentarem un projecte bàsic que inclou: planells preliminars i diverses opcions pressupuestàries així com timing –durada prevista de temps d'execució de l'obra-.

 

3-   Una vegada realizats els canvis que necessiti, ens dona la seva aprovació al projecte bàsic, i realitzem planells en 3D; si vosté tambié vol assessorament a nivel de decoració (elecció de complements, cortinatge, roba de la llar, etc.), l'aconsellarem.

 

4-   Començarem les obres oferint el seguiment complet de tots els equip involucrats -paleteria, pladur, etc.-. 

 

5-   Li entregarem el projecte de reforma finalizat en el compromis d'execució, dins del plaç acordat. 

 

Estem orientats al client, a vostè. Resolem dubtes sobre la reforma i tot allò relacionat amb l'obra, fins a les seves necessitats de decoració; ajudem amb la nostra experiència per a prendre les millors decisions. Adaptem el pressupost a les seves necessitats (per exemple, si vol reformar una cuina, busquem els materials i reformem just el necessari perquè quedi perfecte, sense sortir de la disposició econòmica).